1. Anasayfa
  2. Kuru Mamalar

Versele laga orlux

Versele laga orlux
Versele laga orlux
0

Versele laga orlux; kuru maması​ bilimsel veriler ışığında geliştirilmiş bir mamadır. Birazcık ılık su eklendikten sonra, tohumlar, sebze veya meyveler ile patee kıvamına getirilerek verilmesi tavsiye edilir. (Nemlendirilmiş mama hergün değişmelidir aksi halde ishal yapar). Böylece yavru kuşlarınızın dengeli ve eksiksiz bir şekilde beslenmesi garanti altına alınır. Kanarya ve türevleri, neophema türevi papağanlar ve yeni dünya türevi papağanlar için uygundur. Lezzetli olması sayesinde beğenilen bir mamadır. Tüylerin sağlıklı bir şekilde gelişmesi için lisin ve metiyonin içerir. İçeriğindeki ekstra iyot sayesinde tiroid bezlerinin sağlıklı kalması garanti altına alınır.

İçindeki katkı maddeleri:

Yumurta ve yumurta yan ürünleri %30, ekmek, tohumlar, çeşitli şekerler, sebze proteini özütleri, mineraller, sıvı ve katı yağlar, bal, fruktooli gosakaritler, mananoli gosakaraitler.

Günlük kullanım miktarı:

Ürün verilmeden önce biraz suyla nemlendirilmeli ve üzerine tohum karışımı katılmalıdır. Günlük olarak tazelenmelidir. Yumurta maması üreme sezonunda her gün, sezon dışında ise üç günde bir verilmelidir.

Analiz Değerleri: Protein % 17; Yağ % 4; Nem % 8,5; Ham kül % 6; Ham lif % 2,5

Katkı Maddeleri: A Vitamini 12500 IU/kg; D3 Vitamini 2250 IU/kg; E Vitamini 45 mg/kg; Vitamin C 54 mg/kg; B2 Vitamini 7,2 mg/kg; K3 Vitamini 1,36 mg/kg; B12 Vitamini 0,03 mg/kg

Makro Elementler: Kalsiyum %1,5; Fosfor % 0,4 içinde bulunmaktadır kanaryalarınız için en protein oranı yüksek mama çeşitidir.

 

Kanaryaci.com alıntıdır

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım
İlginizi Çekebilir

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir